Airconditionservice

Er det blevet tid til airconditionservice på din bil?

Vi tilbyder airconditionservice

Hos Bjødstrup Autoværksted tilbyder vi reparation og service af både aircondition- og klimaanlæg i privat- og erhvervsbiler. Det kan være alle vogntyper og modeller.​

​Autoværkstedet ligger i Rønde, men vores kunder kommer fra bl.a. Ebeltoft, Djursland og adskillige andre steder.​

Aircondition- og klimaanlæg skal vedligeholdes

Der forsvinder omkring 10 pct. kølervæske om året, og det kan føre til nedsat ydeevne og endda kompressorskader. Der kan også opstå kedelige lugtgener. Det er derfor nødvendigt med en løbende påfyldning af kølervæske samt udskiftning af pollenfilter, sporemiddel og klimakompressorolie med videre.

Vi har mange års erfaring i bilbranchen og dermed også med service af aircondition- og klimaanlæg i biler og andre køretøjer. Vores værktøj er naturligvis opdateret med de nyeste teknologier, og vi har brede kompetencer, selvom vi er et mindre autoværksted.

Airconditionservice – hvor ofte?

Bilen bør sendes til airconditionservice mindst én gang om året. Dermed forlænger du airconditionanlæggets levetid og undgår nedsat ydeevne, lugtgener og skader. Måske kan du nøjes med et mindre tjek det første år og et større eftersyn det efterfølgende år.

​Kontakt os for en tid til airconditionservice

Du er velkommen til at høre mere om vores priser på f.eks. service af aircondition i bil eller klimaanlæg i bil. Vi laver gerne et overslag eller et tilbud med en god pris til dig.

Du kan ringe på telefon 86 37 30 42 for at høre mere om airconditionservice, eller du kan skrive til vores e-mail info@bjoedstrupauto.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med din airconditionservice!

(+45) 86 37 30 42
info@bjoedstrupauto.dk
Vi udfører også service på elbiler